Hat földmérő tanulónk jutott az OSZTV döntőbe

Idén is az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának Geoinformatikai Intézete szervezte meg a Mikoviny Sámuel Térinformatikai Emlékversenyt. Az első fordulóból a 2024. március 6-án megrendezett döntőbe 29 versenyző jutott, melyen iskolánkat 6 tanuló képviselte.

A verseny feladatai között volt a térinformatika alapszoftvereinek használata interaktív versenyfeladat, térinformatika területei, eszközrendszere írásbeli feladat, valamint ingatlan nyilvántartási ismeretek interaktív versenyfeladat.

A Mikoviny döntője egyben a Földmérő, földügyi és térinformatikai technikus szakma Országos Szakmai Tanulmányi Versenyének 1. fordulója is volt, melyből a legjobban teljesítő 15 tanuló juthatott tovább. Az eredményeket még nem ismerjük, azonban azt tudjuk, hogy a döntőbe iskolánk mind a 6 versenyzője továbbjutott.

A döntőt az idei tanévben iskolánk szervezi meg 2024. március 25-26-án. E verseny keretein belül lesz a Mikoviny Sámuel Térinformatikai Emlékverseny és az OSZTV ünnepélyes eredményhirdetése is.

Tanulóinknak gratulálunk a tovább jutáshoz és eredményes szereplést kívánunk az OSZTV döntőben.

Képek forrása: https://amk.uni-obuda.hu/mikoviny-samuel-terinformatikai-emlekverseny-2024-marcius-6/