Tisztelt Tanulóifjúság!

Ahogy valószínűleg már értesültetek róla 2020. március 16.-tól tantermen kívüli digitális munkarendben folytatódik az oktatásotok a koronavírus járvány következtében.

Ennek a technikai részleteiről a hétfői nap folyamán részletesen foglak tájékoztatni Titeket, de addig is néhány fontos információt megosztanék Veletek:

Első sorban az e-kréta felületén keresztül, de más online kommunikációs csatornát is felhasználva fogjátok megkapni a tananyagokat, tankönyvek és munkafüzetek megtanulandó, megoldandó feladatait. Ezek a csatornák alkalmasak oktató videók, ppt-k és más tananyagtartalmak átadására. Ez a munkaforma is alkalmas a tanulói értékelésre beadandó dolgozatokkal, határidőre kitöltendő tesztfeladatokkal stb., tehát számonkérés is lesz.

Különösen a végzős tanulókat kérem arra, hogy maximális energiákat mozgósítsanak a követelmények teljesítése érdekében. Online formában elérhetőeknek kell lennetek (akinél ez akadályt jelent, ott információt kérek tőle vagy osztálytársaitól), mert ez feltétele ennek a munkaformának.

Működjetek együtt osztályfőnökötökkel és tanáraitokkal!

Vigyázzatok magatokra, illetve szüleitek, nagyszüleitek, idősebb családtagjaitok, barátaitok egészségére!

Hétfőn az új munkarend részleteiről tájékoztatást fogtok kapni!

Üdvözlettel:

Kondics Ferenc
igazgató