„Ments meg egy kertet” – Díjátadó 2019

Iskolánk diákjai a 2019-es tanévben is részt vettek a „Ments meg egy kertet” programban, melyet az agrártárca fenntartásában működő iskoláknak hirdetnek meg. A program során diákjaink tavasztól őszig segítséget nyújtottak iskolánk egyik nyugalmazott tanárának a kertjében.

A díjátadó helyszíne Budapesten, a Vajdahunyad várban található Mezőgazdasági Múzeumban volt. Az iskolákat 4. alkalommal, három kategóriában díjazták: példaértékű, kiváló, és szép munkáért lehetett átvenni az elismeréseket. Iskolánk idén is az első kategóriában, a példaértékű munkáért vehette át az oklevelet László Tibor Zoltán környezetvédelemért felelős államtitkár úrtól és Kovács Szilviától, a legszebb konyhakertek program ötletadójától, igazgatóasszonyától. Az oklevélen kívül ajándékcsomagot és vásárlási utalványt is kapott a „kertmentő” csapatunk.

A kertmentésben részt vevő tanulóink: Porpáczy Tamás, Farkas Benedek, Kancsó Gergő, Németh Gergő, Varga Bence, Bodai Sándor, Töreky Csongor, Tóth Zoltán, Pável Armand, Bocskor Gábor, Soponyai Gergő, Szabó Anna, Széll Réka, Gál Marcell, Dancsecs Kornél, Szabó Bence.

Programkoordinátor: Polgárné Lantai Zita