Nagy siker az Országos Tudományos Diákkonferencián!

22. alkalommal rendezték meg a „Hagyományok, Ízek, Régiók – Országos Tudományos Diákkonferenciát Nagykőrösön a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban.

Iskolánk 2 tanulóval nevezett a versenyre. A 19 pályamunka szóbeli előadására 2025. április 4-én került sor. Értékelésre kerültek külön a legjobb dolgozatok és külön a legjobb szóbeli előadások, valamint mindkettő együttesen az abszolút kategóriában.

A szakmai zsűri döntése alapján Imre Laura az abszolút kategóriában III. helyezést ért el „Az őrségi hőkön sült perec” című dolgozatával felkészítője Szalai Zoltán tanár úr. Willems Patrícia Marie szintén az abszolút kategóriában I. helyezést ért el „Gazcukorka” című dolgozatával felkészítője Poncsák Péter tanár úr.

Abban megtiszteltetésben részesültek a tanulók és felkészítőik, hogy a zsűri elnöke Dr. Kisérdi Imola az Agrárminisztérium vezető-kormány-főtanácsosa, a Hagyományok-Ízek-Régiók védjegy Bíráló Bizottságának elnöke, a Szegedi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense külön gratulált a dolgozatokhoz, valamint a HÍR termékek hivatalos facebook oldalán is megosztotta a dolgozat témájaként szereplő termékeket, ezzel is öregbítve iskolánk hírnevét!

Az eredményekhez gratulálunk es további sikereket kívánunk!